Επιστροφές Εντός Ελλάδος

Αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την online αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα πίσω στη εταιρία μας. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή σας, το προϊόν πρέπει να παραμείνει στην αρχική του ποιοτικά κατάσταση χωρίς να έχουν αφαιρεθεί από αυτό τα καρτελάκια. Η επιστροφή μπορεί να γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Η εταιρία μας μπορεί να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Υπάρχει επίσης, δυνατότητα για  πλήρη επιστροφή χρημάτων στην απόδειξη (εκτός από τα πρωτότυπα έξοδα αποστολής).

Κατά την προσπάθεια δοκιμής των ενδυμάτων, βεβαιωθείτε ότι δεν έρχονται σε επαφή με κάτι που μπορεί να αφήσει κάποιο σημάδι ή μυρωδιά, για παράδειγμα αρώματα, αποσμητικά, καπνός κλπ. Δεν θα είμαστε σε θέση να δεχτούμε οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος στο οποίο θα υπάρχουν στοιχεία που δηλώνουν ότι αυτές οι οδηγίες δεν έχουν τηρηθεί.

Η επιβάρυνση του κόστους επιστροφής χρεώνεται στη εταιρία μας αποκλειστικά και μόνο σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό ή διαφορετικό (σε είδος, χρώμα, μέγεθος) από αυτό που είχατε παραγγείλει. Στην περίπτωση αυτή η αποστολή πρέπει να γίνει αποκλειστικά με την εταιρεία Γενική ταχυδρομική courier και χρέωση παραλήπτη. Σε κάθε άλλη περίπτωση η επιβάρυνση του κόστους επιστροφής χρεώνεται στον αποστολέα, ο οποίος μπορεί να αποστείλει την επιστροφή με όποιο τρόπο θέλει.Για τη δική σας διευκόλυνση η εταιρεία μας προτείνει να αποστείλετε το δέμα πίσω σε εμάς με την υπηρεσία της Γενικής Ταχυδρομικής ώστε η χρέωση σας να είναι μόνο 3 ευρώ. Για επιστροφές από το εξωτερικό: οι επιστροφές πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με την υπηρεσία συστημένου δέματος του ταχυδρομείου.

Μέσα στο δέμα πρέπει να περιλαμβάνεται και το έντυπο επιστροφής προϊόντων στο οποίο θα  αναφέρεται ο λόγος  της επιστροφής και η απόδειξη. Η εταιρεία δεν παρέχει προπληρωμένα έντυπα επιστροφής, έτσι όταν κάνετε επιστροφή ενός προϊόντος είναι δική σας ευθύνη να φτάσει σε εμάς με ασφάλεια.  Σας συνιστούμε όταν κάνετε επιστροφές  με το ταχυδρομείο να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία των συστημένων επιστολών ή όποια υπηρεσία θεωρείτε πως εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων. Παρακαλούμε κρατήστε ασφαλή όλες τις αποδείξεις των ταχυδρομικών τελών μέχρι να λάβετε την επιστροφή χρημάτων από την εταιρία μας.

Όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το www.charmstyle.gr πρέπει να επιστρέφονται στις κεντρικές αποθήκες του e-shop και όχι σε κάποιο κατάστημα CHRISPER. Προϊόντα που αγοράστηκαν από καταστήματα δεν μπορούν να επιστραφούν σε εμάς, αλλά στο κατάστημα από το οποίο αγοράστηκαν. Δεν μπορούμε να δεχτούμε την ευθύνη για οποιαδήποτε αντικείμενα που δεν έχουν αγοραστεί από αυτήν την ιστοσελίδα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων με την επιστροφή του προϊόντος , τα χρήματα σας θα κατατεθούν στο λογαριασμό που έχετε δηλώσει 10-12 περίπου εργάσιμες  μέρες μετά την παραλαβή της επιστροφής σας από την εταιρία μας. Τόσο είναι το χρονικό διάστημα που κάνει να εκταμιευθεί το πόσο από την αντικαταβολή της courier και η επεξεργασία του αιτήματος σας για επιστροφή χρημάτων.Αν έχετε επιλέξει να πληρώσετε την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα, τότε η διαδικασία επιστροφής χρημάτων θα διαρκέσει περίπου 5-7 εργάσιμες μέρες. Η επιστροφή των χρημάτων μπορεί να γίνει μόνο στην ίδια κάρτα από την οποία έγινε η αρχική πληρωμή. Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ημερομηνία κατάθεσης στο λογαριασμό σας παρακαλώ καλέστε μας στο 2310-228600 στο τμήμα του e-shop Δευτέρα με Παρασκευή 9:00-17:00.

Αντικατάσταση

Μπορούμε να σας αντικαταστήσουμε ένα προϊόν για διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα  ή με άλλο διαφορετικό είδος.Εάν δεν υπάρχει απόθεμα στο μέγεθος που χρειάζεστε, θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων, σε αυτή τη περίπτωση θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Ελαττωματικό/Λάθος Είδος

Πριν από κάθε αποστολή πραγματοποιείται έλεγχος υψηλών προδιαγραφών ώστε να διασφαλίζει ότι τα προϊόντα που φτάνουν στα χέρια των πελατών βρίσκονται σε άριστη ποιοτικά κατάσταση. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε κάποιο ελάττωμα στο προϊόν, παρακαλείστε να μας καλέσετε στο 2310228600, πριν το επιστρέψετε σε εμάς. Έχετε 14  ημέρες από την ημέρα παραλαβής να το επιστρέψετε πίσω. Οι εναλλακτικές που σας προσφέρουμε είναι οι ακόλουθες:

 1. Αντικατάσταση*. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσουμε το ελαττωματικό προϊόν που μας επιστρέψατε (ίδιος κωδικός, με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους και χρώματος).
 2. Επιστροφή των χρημάτων΄.

*Σημείωσεις:

 

 1. Περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντας σας την εναλλακτική 2.
 2. Η παρούσα πολιτική αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο σε online αγορές. Τα φυσικά καταστήματα ακολουθούν διαφορετική πολιτική επιστροφών για πληροφορίες παρακαλώ καλέστε στο +30 2310 228600, +302310 266005.

Μεταφορά σε όλη την Ελλάδα

Αν η παραγγελία σας γίνει μέχρι τη 13:00 (ώρα Ελλάδας), από Δευτέρα έως Παρασκευή τότε θα επεξεργαστεί από εμάς την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες πέραν αυτής της ώρας  επεξεργάζονται  την επομένη. Μετά την προώθηση της παραγγελίας σας  δεν είμαστε σε θέση να αλλάξουμε την διεύθυνση αποστολής και ούτε μπορούμε να  ακυρώσουμε τη παραγγελία. Εάν δεν θέλετε πλέον το προϊόν ,θα χρειαστεί να το στείλετε πίσω ώστε να σας επιστραφούν τα χρήματά σας. Για να αποφύγετε αυτή τη διαδικασία μπορείτε να στείλετε e-mail με αίτημα ακύρωσης ή αμεσότερα τηλεφωνήστε μας στο 2310228600 , ΠΡΙΝ γίνει η προώθηση της παραγγελίας από εμάς.

 Όταν το προϊόν  φτάσει στην διεύθυνση παραλαβής, τότε θα ζητηθεί υπογραφή παραλήπτη  προκειμένου να παραδοθεί. Αν το προϊόν φτάσει στον προορισμό του και δεν υπάρχει άτομο να το παραλάβει, τότε η μεταφορική εταιρεία (Γενική ταχυδρομική courier) θα αφήσει ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο εκπρόσωπό τους. Το χρονικό περιθώριο για να επικοινωνήσετε μαζί τους και να καθορίσετε την εκ νέου αποστολή του προϊόντος  είναι 5 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα στις αποθήκες του CHARM. Όταν το προϊόν επιστραφεί σ’ εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις εναλλακτικές που σας προσφέρουμε.

Θα θέλαμε να σας προτείνουμε για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, αν είστε εργαζόμενοι και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει το προϊόν στο σπίτι σας, να δηλώσετε τη διεύθυνση εργασίας σας ως τόπο παραλαβής του προϊόντος, καθώς τα εμπορεύματα μπορούν να παραδοθούν από τις 09:00 μέχρι τις 18:00, ώρες που πιθανότατα θα απουσιάζετε από την κατοικία σας.

Κόστος αποστολής

Έξοδα αποστολής των προϊόντων μας στην Ελλάδα και στις χώρες του εξωτερικού είναι:

Ελλάδα

 • Για παραγγελίες αξίας μέχρι 50 ευρώ-κόστος 3 ευρώ
 • Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ-δωρεάν αποστολή των προϊόντων
 • Χρόνος αποστολής: 1-5 ημέρες

Χώρες εκτός Ελλάδας

 • European International Delivery: 12 ευρώ
 • Χρόνος αποστολής: 7-10 ημέρες
 • International Delivery: 18 ευρώ
 • Χρόνος αποστολής: 12-15ημέρες