Όροι Χρήσης

Η ιστοσελίδα μας www.charmstyle.gr αποτελεί e-shop και  ταυτόχρονα την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρίας «Π. ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.» με διακριτικό τίτλο «CHARM» στο  διαδίκτυο. Η εταιρία μας εδρεύει στη Θεσσαλονίκης στην οδό Συγγρού 22.

 Η εταιρεία Charm είναι μέλος της οικογένειας Chrisper και επενδύει τα 33 χρόνια εμπειρία της στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών. Την αποτελεσματική εξυπηρέτηση θέλει να προωθήσει και μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, εγκαινιάζοντας μία νέας μορφής σχέση με τους πελάτες της.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εμπεριέχει όλα τα προϊόντα της εταιρίας που είναι διαθέσιμα προς πώληση στην αποθήκη του e-shop. Δίνει τη δυνατότητα για πραγματοποίηση αγοράς εξ’ αποστάσεως σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου. Παράλληλα, προσφέρει ενημέρωση για νέα και δραστηριότητες που αφορούν την εταιρία μας.  Ο χρήστης του παρόντος διαδικτυακού καταστήματος αποδέχεται τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και δεσμεύεται να τους τηρήσει.

Ενθαρρύνουμε τον καταναλωτή να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης που παρέχει η εταιρία μας σχετικά με τα δικαιώματα και τις δεσμεύσεις και των δύο μερών της συναλλαγής.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας ο καταναλωτής έχει δυνατότητα αποθήκευσης  αντιγράφου της παραγγελίας και εκτύπωσης αυτής από δικό του μέσο.

Οι τιμές των προϊόντων είναι ακριβείς και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται πάντα ΦΠΑ (24%). Η εταιρία έχει δικαίωμα να αλλάξει ανά πάσα στιγμή τις τιμές χωρίς προειδοποίηση , όταν και μόνο οι τιμές αυτές δεν αφορούν σε παραγγελίες που είδη έχουν καταχωρηθεί με επιτυχία.

Α. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί πρωτόκολλο ασφαλείας για συναλλαγές με πιστωτική κάρτα. Κάθε φορά που επιλέγετε να κάνετε μία συναλλαγή με κάρτα , μεταβαίνετε σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Alphabank. Μπορείτε να δείτε πως βρίσκεστε σε αυτόν τον ισότοπο από την ένδειξη https μπροστά από την ηλεκτρονική διεύθυνση της σελίδας. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον οι πληροφορίες σας κρυπτογραφούνται, ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν μέσω internet.

Β.ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ

Τα χαρακτηριστικά των προϊόντων βρίσκονται πάντα δίπλα από τη φωτογραφία του εκάστοτε προϊόντος. Είναι γραμμένα με σαφήνεια και αντιστοιχούν με ακρίβεια στο πωλούμενο προϊόν. Αν σε κάποια περίπτωση θεωρείτε για οποιονδήποτε λόγο πως οι πληροφορίες του προϊόντος δεν επαρκούν παρακαλούμε επικοινωνήστε  με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο +302310 228600, +302310 266005

Γ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η παραγγελία μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.charmstyle.gr , αποτελεί πώλησης εξ αποστάσεως. Στην παραγγελία μπορούν να προχωρήσουν όλα τα άτομα εφόσον έχουν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και δεν εκκρεμεί εις βάρος τους δικαστική υπόθεση σχετική με τη σύναψη σύμβασης πώλησης.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ:

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας ο καταναλωτής οφείλει να:

1   Συμπληρώσει την ειδική φόρμα με τα στοιχεία του.

2   Να αποδεχτεί τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος όπως παραθέτονται αναλυτικά στον παρακάτω σύνδεσμο.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΡΟΠΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ:

Ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να πληρώσει για την παραγγελία του μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος:

1   Με τη χρέωση πιστωτικής κάρτας σε περιβάλλον που τηρεί τις παραμέτρους ασφαλούς συναλλαγής.

2   Με αντικαταβολή (μόνο για κατοίκους Ελλάδος). Η πληρωμή θα γίνει στη courier με την παραλαβή του δέματος σας.

*Σε όλες τις τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%.

Δ. ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι  παραδόσεις των προϊόντων γίνονται εντός Ελλάδα δωρεάν για αγορές άνω των 70€ μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ Γενική ταχυδρομική courier. Για αγορές κάτω των 70€ η χρέωση είναι 3€ στα έξοδα αποστολής και χρεώνεται αυτόματα κατά τη διαδικασία της παραγγελίας.

Για τις παραδόσεις σε χώρες εκτός Ελλάδος η εταιρία μας χρησιμοποιεί αποστολή μέσω ταχυδρομείου και οι χρεώσεις έχουν ως εξής:

European International Delivery: 12 ευρώ

Χρόνος αποστολής: 5-7 ημέρες

International Delivery: 18 ευρώ

Χρόνος αποστολής: 6-8 ημέρες

Διαβάστε αναλυτικά την πολιτική της εταιρίας μας σχετικά με τις παραδόσεις των προϊόντων εδώ

Ε. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

1.ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε μια παραγγελία μέσα σε 1 ώρα από την πραγματοποίηση της.

Μετά το πέρας του προαναφερθέντος χρόνου η ακύρωση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

2.ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ο καταναλωτής έχει  το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεται  μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής στις αποθήκες μας. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σχετίζεται με υπαιτιότητα της εταιρείας μας το κόστος επιστροφής επιβαρύνει εμάς.  Διαβάστε περισσότερα για την πολιτική επιστροφών μας εδώ.

3.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να αιτηθεί επιστροφή χρημάτων κατά την επιστροφή του προϊόντος. Διαβάστε περισσότερα για την πολιτική επιστροφών μας εδώ.

4.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να αιτηθεί αντικατάσταση του προϊόντος σε διαφορετικό μέγεθος και χρώμα  καθώς και  διαφορετικό είδος. Η αντικατάσταση γίνεται σε κάθε περίπτωση μόνο όταν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα από το προϊόν. Διαβάστε περισσότερα για την πολιτική επιστροφών μας εδώ

ΣΤ. ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

 Η εταιρία Charm δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στη παράδοση των προϊόντων από παράγοντες που δεν καθορίζονται από δική της υπαιτιότητα (κακοκαιρία, απεργίες, κ.τ.λ.). Σε κάθε περίπτωση η εταιρία μας θα προσπαθήσει στο βαθμό που της επιτρέπεται να ελέγξει όλους τους παράγοντες για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.